Produkter för smakade cudell lda (43)

Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

För att uppskatta denna specialitet, häll innehållet i burken i en behållare, täck över och låt sjuda på låg värme. Var noga med att röra om då och då. Cirka 10 minuter för en portion 15 minuter för två portioner Fetter: 9,0 g Varav mättade fettsyror: 3,9 g Kolhydrater: 8,7 g Varav sockerarter: <0,5 g Fiber: 2,0 g Proteiner: 8,4 g Salt: 0,76 g
Badjawe Ölpaté med Liège-sirap

Badjawe Ölpaté med Liège-sirap

Ölpaté Badjawe med Liège-sirap
Tomatkonsentrat (dubbel) - Livsmedelsbutik

Tomatkonsentrat (dubbel) - Livsmedelsbutik

I litografisk låda eller i påse, 70g
Hantverksproducent - Tonfiskmage / Ekologisk Olivolja

Hantverksproducent - Tonfiskmage / Ekologisk Olivolja

Delikatesser: Albacore tonfiskbuk i ekologisk extra jungfruolja, förpackningar 111G - Albacore tonfiskbuk i en marinad av ekologisk extra jungfruolja, presenterad i numrerade förpackningar om 111G. Det är hela rikedommen av en smak som Maison Caudalie inte kompromissar med!
Ankconfit 2 Lår 400g - Våra Confit

Ankconfit 2 Lår 400g - Våra Confit

Ankben konfiterade i sitt eget fett, salt. Kött från Frankrike. KOCKENS RÅD: Öppna burken och sätt den i ett vattenbad för att smälta fettet. Grilla benen i ugnen eller i stekpannan, och njut med kantareller eller potatis stekt i fettet. Konfit är rätten från Sydvästra Frankrike! Ett välgrillat ankben i ugnen blir riktigt krispigt. Det är hög gastronomi som är tillgänglig för oss alla. För detta konfiterade kött låter jag speciellt M. Marty föda upp ankorna i Plaigne, en liten by som ligger gömd i kullen runt Castelnaudary.
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein är tillverkat av pastöriserad och avfettad mjölk som koagulerats med hjälp av saltsyra. Efter koaguleringen och bildandet av ostmassan separeras den och sköljs från vassleproteiner för att rena slutprodukten. Därefter koncentreras, mals och torkas den. Slutprodukten har formen av ett fint, löst pulver med en ljus färg, en neutral doft och smak. Foodcom SA levererar naturlig och färsk surkasein med kornstorlek från 30 till 90.
Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Lägg den frysta produkten i en generös mängd mycket het olja och fritera i 3-4 minuter. Servera varm. Användning av mikrovågsugn rekommenderas inte.
Ros Absolut

Ros Absolut

Absoluta oljor framställs genom lösningsmedelsextraktion. Absolut löser sig i alkohol och fasta oljor men inte i vatten. Som namnet antyder gör lösningsmedelsextraktionen att ämnen som petroleumeter passerar genom de förberedda växtdelarna. Lösningsmedlet avdunstar sedan och lämnar en blandning av vaxer och olja. Detta kallas "konkret". Efter borttagningen av vaxerna återstår den högfräscha, intensivt starka substansen som kallas absolut.
Smaksadditiv Yoghurt

Smaksadditiv Yoghurt

Detta smakadditiv med naturlig arom fungerar i ett 2-komponentsystem (bestående av mjukglassbas och smakadditiv) som den smakgivande komponenten för att tillverka mjukglassblandningen. Ingredienser Socker, sprayad magermjölkpulver, sprayad sött vasslepulver, surhetsreglerande medel citronsyra, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, natriumalginat, karragenan), naturlig arom. Kan innehålla spår av: gluten, ägg, nötter (hasselnötter, mandlar, valnötter). Näringsvärden per 100 g Energi 1552 kJ / 364 kcal Fett <0,5 g varav mättade fettsyror 0,2 g Kolhydrater 69 g varav socker 68 g Protein 7,3 g Salt 0,34 g Fyllnadsmängd: 128 g
Sirap

Sirap

Melass är en mycket viskös sirap med en mörkbrun till svart färg. Som råmaterial för livsmedelsindustrin ger melass en karaktäristisk lakritsliknande, bittersöt smak och naturlig färgning – allt utan användning av E-nummer.
Kondenserad mjölk - tub

Kondenserad mjölk - tub

300g av läckerhet. Och vad finns det i? Hela mjölk, socker. Allergener under lupp Mjölk. Att förvara det väl är inte svårt Sötad kondenserad mjölk i tub håller i 1 år före öppning och 3 veckor i kylskåp efter öppning. Tub och kork: slängs med hushållsavfall.
Tonkaböna Extrakt

Tonkaböna Extrakt

(Dipteryx Odorata bönextrakt) Senaste tillskottet i vår serie av extrakt med "bruna noter", våra metoder för att extrahera tonkabönor är komplexa och syftar till att så troget som möjligt återge den söta, subtila och kumarinliknande smaken som eftertraktas av skapare inom parfym- och aromsektorerna. Våra tonkabönextrakt passar perfekt ihop med de vaniljextrakt som vi också producerar som specialprodukter. Extraktion med flyktiga lösningsmedel: konkreta och absoluta. Extraktion med etanol: oléoresiner och tonkabönextrakt i olika koncentrationer. Skonsam extraktion med etanol: infusioner av tonkabönor. Alkoholdestillation: alkoholater av tonkabönor.
ANDEKRAKELER - PÂTÉS

ANDEKRAKELER - PÂTÉS

Friterad anka enligt den périgourdinska receptet görs med ankkött, ankfett och vitlökspuré för en klassisk och tydlig smak. Serveras kall för mer smak, helst på toast som förrätt eller vid måltiden, i en sallad.